Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Mijn naam is Marieke van der Borg. Ik ben een creatieve en doortastende persoonlijkheid, die houdt van avontuur en uitdaging. Ik geniet van studeren, kunst en cultuur, van warmte, samenzijn en het zoeken naar diepgang. Het leven betekent voor mij het ontdekken van ieders innerlijke kracht. In 2016 ben ik met mijn eigen onderwijsbureau gestart. Als talentbegeleider en trainer zet ik mijn expertise graag in. Hierbij staat het kind en zijn talenten centraal. Mijn manier van werken kenmerkt zich door passie en enthousiasme, vastberadenheid en betrouwbaarheid. Ik ben een stressbestendige, rustige persoonlijkheid die graag analyseert. In het contact met collega’s en kinderen stel ik me open op, wat een goede basis vormt voor een prettige samenwerking.

Wat zeggen anderen over mij?

“Onze dochter van 14 maakte haar huiswerk heel goed, maar eigenlijk té goed. Ze vond het lastig om prioriteiten te stellen, effectief te plannen en te beoordelen wanneer ze iets goed genoeg kende. Deze specifieke vraag naar huiswerkbegeleiding heeft Marieke met haar persoonlijke, rustige benadering gedegen aangepakt. Ze is van grote waarde geweest voor het plannen, prioriteren en vooral het ontwikkelen van zelfvertrouwen van onze dochter. Daarbij is ze gezellig en betrokken en koppelt ze veelvuldig terug, zowel naar ons als naar onze dochter. Ik zou haar aanraden aan iedere ouder die zijn kind een steuntje in de rug gunt”.

Heleen Siebert

Twee jaar gelden zijn wij gestart met talentontwikkeling in de Plusklas. De zoektocht naar een juiste begeleider bracht ons bij Marieke. Terugkijkend op de periode die achter ons ligt, kunnen wij vaststellen dat het de juiste keuze is geweest. Marieke heeft zelfstandig zowel structuur als inhoud gegeven aan dit proces en de resultaten zijn boven verwachting. Graag wil ik Marieke bedanken voor haar inzet en het feit dat ze het zodanig heeft opgezet en overgedragen dat we het nu in eigen beheer verder kunnen voortzetten. Een echte leider maakt zich immers overbodig!

Opdrachtgever

“Ik heb een jaar lang elke week één of twee lessen/trainingen bij Marieke gevolgd. En dit heeft enorm veel positieve invloed op mij gehad. Ik heb geleerd hoe ik effectief goede samenvattingen, mindmaps en verslagen kan maken. Ik weet zeker dat ik deze kennis en skills nog mijn hele leven kan inzetten. Ik heb nu tijd om te sporten en dingen met vrienden te doen, zonder dat ik de hele tijd het gevoel heb dat ik nog te veel dingen voor school moet doen, omdat ik heb geleerd hoe ik effectiever en beter mijn school werk af kan maken in een veel kortere tijd. Marieke heeft mij veel dingen geleerd over studeren in de praktijk (we hebben veel geoefend). Maar ze heeft ook mijn mindset veranderd, wat nodig was om mijn manier van leren te positief te veranderen. Ik leer en maak mijn huiswerk nu veel sneller en effectiever, zonder dat de resultaten slechter zijn. Hierdoor heb ik nu eindelijk veel meer tijd voor leuke dingen, en hier ben ik heel blij mee”!

Leerling