Selecteer een pagina

Boost-sessie

Vind jij het ook zo lastig om veel verschillende ballen in de lucht te houden? Er wordt veel van je gevraagd als leerkracht in combinatie met de andere taken die je hebt. Binnenkort gaan de scholen weer open en ontvang je de leerlingen weer in je eigen klaslokaal. Nog meer dan anders wordt het zoeken naar een juiste balans, waarbij jij als leerkracht met plezier en energie je werk wilt kunt blijven uitvoeren.

Waar begin ik? Hoe bewaak ik mijn grenzen? Hoe houd ik dit zelf vol? Hoe zorg ik voor ontspanning en hoe zorg ik ervoor dat ik er na de zomervakantie ook weer tegenaan kan? Het gevaar ligt op de loer om juist in deze tijd té veel te willen of te moeten, met alle vervelende gevolgen van dien.

Van der Borg OnderWIJS heeft een boost-sessie ontwikkeld om leerkrachten te helpen in het stellen van doelen, het creëren van voldoende afwisseling, het goed indelen van je tijd, het aangeven van grenzen, het durven stellen van je hulpvraag en het durven delen met anderen.
Herken je je in deze vragen? Dan is een boost-sessie iets voor jou! Een boost-sessie is een persoonlijk, op maat gemaakt, en online coachgesprek van 45 minuten om jou de handvatten te geven die je nodig hebt om jezelf niet te verliezen in de grote hoeveelheid werk die ontstaat.

Praktische informatie
Deze boost-sessie is bedoeld voor leerkrachten.
Kosten: 49 euro (excl. btw).
Een computer of tablet met microfoon en camera is noodzakelijk.

In het aanmeldformulier kun je aangeven wat je tijdens de boost-sessie aan bod wilt laten komen. Je krijgt dan per e-mail een intakeformulier toegestuurd. Na ontvangst van je intakeformulier plannen we direct een sessie in op een moment dat jou schikt.

Aanmeldformulier Boost-sessie